Sportplaatjes actie

Het nieuwe Scoutingseizoen gaat weer van start en wij mogen met iets heel leuks beginnen!

De Jumbo heeft ons namelijk uitgenodigd om mee te doen aan de sportplaatjes actie. Dat houdt in dat wij, samen met een aantal andere verenigingen, dit najaar te sparen zijn bij de Jumbo in Hilvarenbeek
Een prachtige kans om onze vereniging extra te promoten en natuurlijk is het ook nog eens een hele leuke actie; we worden beroemd in Hilvarenbeek!!

Hoe werkt de actie:
Bij iedere €15,- aan boodschappen bij de Jumbo krijg je een pakketje met sportplaatjes. Op elk plaatje staan leden van verschillende verenigingen afgebeeld, waaronder dus onze leden van scouting Hilvarenbeek!!
En zo kan onze hele club bij elkaar gespaard en verzameld worden in onze unieke scouting map! Het is dus ook nog eens een heel leuk aandenken als die map straks compleet is!

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij, wij kijken er al naar uit om straks onze leden bij elkaar te sparen!