Alaaaaaf... Carnaval!

Fiepen... Wat!?
FiepenBAL! Je weet wel, hét carnavalsfeest van Scouting Hilvarenbeek. De uitnodigingen zijn als het goed is ondertussen al terecht gekomen bij al onze leden. Natuurlijk mag je een vriendje of vriendinnetje mee nemen zodat het nòg gezelliger wordt.

Nieuw dit jaar is dat het fiepenbal een thema heeft, namelijk Glow in the Dark. Ben jij ook benieuwd hoe dat er uit gaat zien? Kom dan in je mooiste outfit naar D'n Bellefleur om 18.30 uur. Wie weet win je dan ook nog een gave prijs...

Oliebollen
Carnaval is méér! Ook dit jaar zorgen we natuurlijk weer geheel volgens een ondertussen al hele oude traditie voor lekker warme oliebollen tijdens de carnavalsoptocht op zondag. Houdt ons dus vanaf de kant (of misschien doe je zelf wel mee in de optocht) en scoor een goed gevulde zak. Zo zorgen we voor de nodige extra inkomsten voor onze club. Mooie win-win dus!

Gezellige en lekkere carnaval!