Oliebollen met Kerst en Oudjaarsdag

Zondag 20 december staan we bij de Jumbo om, met de koopzondag, heerlijke oliebollen te verkopen.

Donderdag 31 december staan we weer op de Vrijthof.

Bij bestelling van meerdere zakken (> 4 zakken) graag bestelling doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag het aantal, voor wie en tijdstip van ophalen doorgeven.

We krijgen regelmatig te horen dat onze oliebollen heerlijk smaken. We weten dat ze lekker zijn. We zijn ook met z'n allen flink aan het zwoegen, om er voor te zorgen dat we ieder jaar weer de lekkerste oliebollen hebben. We staan er ieder jaar met kerst, oudjaarsdag en met de carnavalsoptocht. Onze goud-bruine rakkers worden flink beproeft.

De oliebollen worden gemaakt door de vrijwilligers van Scouting Hilvarenbeek, alle opbrengsten komen ten goede aan onze leden. Van krenten houden we niet.

Wil je meer weten over de oliebollen kom ons gerust een keer opzoeken of stuur een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.