Feest: gezamenlijk weekend!

Zoals misschien al wel bekend is, bestaat Scouting Hilvarenbeek dit jaar maar liefst 70 jaar! Genoeg reden voor een feestje. En niet zomaar een feestje... Nee, alle leden worden uitgenodigd voor een 'terug-in-de-tijd-weekend'. Van Bever tot Plusscout, alle leden mogen gezellig mee op een weekend vol avontuur!

Er wordt nog niet teveel verklapt, maar dat er ridders en prinsessen bij zullen zijn is zeker... Wanneer we dit gaan doen staat vast, namelijk zaterdag 12 en zondag 13 september 2015. Noteer dat weekend dus maar alvast en zorg dat je erbij bent! Natuurlijk ontvangen alle leden nog een persoonlijke uitnodiging met meer informatie.

Wij hebben er in ieder geval veel zin in en gaan verder met de voorbereidingen.

Uitnodiging