Biks Oranje Fist 2017

Het lijkt allemaal nog ver vooruit, maar voor je het weet is het alweer 27 april. En dat betekent dat het Biks Oranje Fist, in het kader van Koningsdag, weer plaatsvindt op de Vrijthof in Hilvarenbeek. Ondanks het slechte weer van vorig jaar, wat ervoor zorgde dat de BOF plaatvond in ons Scouting gebouw, was het een hele geslaagde editie en gaan wij er voor zorgen dat het ook dit jaar weer een heus spektakel wordt. Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang. Er is van alles te zien, te proeven en te beleven.Er is een vrijmarkt, live- muziek, spelletjes, andere activiteiten, je kunt genieten van de huisgemaakte poffertjes, die elk jaar door onze Gidsen worden gebakken en in samenwerking met de Roos wordt ervoor gezorgd dat niemand dorst hoeft te hebben!

Maar er is meer, want onze jaarlijkse loterij vindt die dag ook weer plaats. Vanaf half maart gaan al onze leden weer langs de deuren om loten te verkopen. De trekking zal tijdens de BOF plaatsvinden en de prijzen die worden verloot zijn net als de voorgaande jaren, van een hoog kaliber.

Wij zien vooralsnog geen enkele reden om de massale drukte in Tilburg op te zoeken, aangezien ons Koningspaar daar de dag doorbrengt. Des te meer reden om te genieten van alle leuke activiteiten op de Vrijthof.

Hopelijk zien wij jullie allemaal donderdag 27 april! Wij kijken er al naar uit, jullie ook?
Tot dan!!