JOTA/JOTI

Afgelopen weekend, 15,16 en 17 oktober vond de JOTA/JOTI weer plaats. Het jaarlijkse evenement waar we door te zenden contact kunnen leggen met scoutinggroepen door heel Nederland. Over de hele wereld zelfs!

Vrijdagavond was het aan de Wilde Vaart om het spits af te bijten. Ze konden chatten en zenden met de aanwezige zendamateurs Peter, Jan en Mark. En wanneer zie je de meiden van de Wilde Vaart een molen solderen? Juist. Met de JOTA! Na het vaste programma zijn ze nog even blijven hangen en de Pivo’s zijn tot in de late uurtjes blijven zenden.

Zaterdagmiddag was het de beurt aan de andere groepen, bevers tot en met gidsen/verkenners.

Ze konden deelnemen aan de spelletjes die allemaal te maken hadden met EMOJI’S. Natuurlijk konden ook de jongeren groepen zenden met scoutinggroepen door heel Nederland. Er zijn massaal contacten gelegd met de ‘call’ PA4AGO/J.

Het was een succeslvolle editie met een grote opkomst, daar zijn wij natuurlijk allemaal hartstikke blij mee.

Tot volgend jaar!