Actie!

De contributie zo laag mogelijk houden maar ook regelmatig nieuw spel-, knutsel- en kampeermateriaal aanschaffen én ervoor zorgen dat we een goed clubhuis houden... Om dit allemaal voor elkaar te krijgen, steken onze vrijwilligers gedurende het hele jaar de handen flink uit de mouwen. Oliebollen bakken en verkopen, sinterklaas een handje helpen, het Biks Oranje Fist met de Grote Loterij, het wordt allemaal gedaan. Toch valt het niet altijd mee om de spreekwoordelijke eindjes aan elkaar te knopen. En dan is het Tijd voor Actie waar we maar al te graag gebruik van maken!

Zo doen we mee met de actie Hart voor uw Club van de Rabobank. Leden van de bank konden van 4 tot en met 17 oktober stemmen op hun favoriete clubs. Daarmee wordt de beschikbare bijdrage van € 250.000 over de verschillende bestedingsdoelen verdeeld. Op 11 november 2016 wordt tijdens de Hart voor uw Club avond de geldelijke bijdrage per club bekend gemaakt: spannend! We hopen een mooi bedrag op te halen wat we gaan gebruiken om onze oliebollenverkoopwagen aan de buitenkant op te knappen. Wilt u meehelpen met dit project? We horen het graag!

Ook de Jumbo helpt ons. Vanaf woensdag 2 november t/m dinsdag 27 december 2016 kan er bij de Jumbo in Hilvarenbeek gespaard worden voor stickers van verenigingen in de gemeente Hilvarenbeek. Bij elke €15 aan boodschappen ontvang je een setje plaatjes van een vereniging naar keuze. Hiervoor zijn eerder de meeste leden en vrijwilligers gefotografeerd. Leuk nieuwtje: iedereen die hieraan heeft meegewerkt ontvangt van de Jumbo een plaatjesboek!

Op deze manier kunnen we onze club  in het zonnetje willen zetten. Bovendien levert het nog de nodige euro's op. We hebben een aantal bedrijven bereid gevonden ons te sponsoren.

Dankzij dit soort mooie acties kunnen we blijven doen waar we voor staan!

Zaterdag 29 Oktober worden de leden om 12.30 verwacht bij de Scouting. Dan wordt het verzamelalbum uitgereikt.

Wil je plaatjes ruilen, dat kan via Facebook