Even voorstellen: de Welpen Meisjes

De meisjes van 8 tot en met 11 jaar worden Welpen Meisjes genoemd bij Scouting. Iedere maandagavond van half 7 tot 8 uur komen ze gezellig naar D'n Bellefleur toe en doen ze allerlei activiteiten, samen met de enthousiaste Welpenleiding.

Van alles wat

Welpen Meisjes houden van veel verschillende dingen. Van gekke spellen tot koken en van los gaan in de bossen tot knutselen. Plezier maken, samenwerken en soms vies worden: het gebeurt allemaal in en om D´n Bellefleur.

Ontdekkingsreis op maat

Voor iedere leeftijdsgroep is het Scoutingprogramma op maat gemaakt. Bij de Welpen Meisjes leer je van alles en het is nog leuk ook... reken daar maar op!

Weekend en kamp

De Welpen Meisjes gaan een keer per jaar op weekend en in de eerste week van de zomervakantie op kamp! Dan slapen ze met z’n allen in een clubhuis of het gebouw van een andere Scoutinggroep. Ze leren elkaar goed kennen en beleven extra speciale avonturen. Misschien is er wel een groot kampvuur…

Het leidingteam

Hieronder zal de leiding zich alvast even voorstellen.

Mathijs

Hallo ik ben Mathijs. Ik ben 25 jaar en ik ben al vanaf de bevers lid bij scouting. Naast leiding bij de welpenmeiden ben ik ook nog lid bij de Pivo`s. Ik werk bij VSB in Diessen.

Ireen

Ik ben Ireen Heuvelmans en ben geboren op 24 september 1996 in Hilvarenbeek. Later ben ik verhuist naar Biest-Houtakker, waar ik op JongNederland gezeten heb. Een soort scouting, alleen dan voor een kleiner gemeenschap. Sinds 2014 ben ik actief als leidster van de Welpen meiden en ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Op dit moment studeer ik aan de HAS hogeschool als toegepaste bioloog. Ik ben graag onder de mensen en op mijn werk als valkenier. Het gaafste wat ik tot nu toe mee heb mogen maken met scouting is natuurlijk het zomerkamp!

Mart

Hoi ik ben Mart ik ben 19 jaar oud. Ik ben nu anderhalf jaar leiding bij de welpen meiden en al sinds de bevers zelf lid bij de scouting en zit nu bij de pivo's. Ik doe een studie als meubelmaker.

Hey,

Ik ben Lotte van Gisbergen, ik ben geboren in 2000 in Diessen. Ik zit al vanaf de Bevers op Scouting. Momenteel zit ik bij de Pivo's. Op dit moment volg ik een opleiding als chemisch fysisch analist. Verder speel ik in mijn vrije tijd nog volleybal. Sinds 2019 ben ik leiding van de welpen meiden.

Iets voor jou?

Ben je 8, 9, 10 of 11 jaar en heb je interesse?? Kom gerust een keer kijken! Dat kost niks. Misschien zie je nog bekenden, wat in de groep komen meisjes van verschillende scholen. Na vier keer kijken kies je zelf of jij ook een Echte Welp wilt worden!