Even voorstellen: de Welpen Meisjes

De meisjes van 8 tot en met 11 jaar worden Welpen Meisjes genoemd bij Scouting. Iedere maandagavond van half 7 tot 8 uur komen ze gezellig naar D'n Bellefleur toe en doen ze allerlei activiteiten, samen met de enthousiaste Welpenleiding.

Van alles wat

Welpen Meisjes houden van veel verschillende dingen. Van gekke spellen tot koken en van los gaan in de bossen tot knutselen. Plezier maken, samenwerken en soms vies worden: het gebeurt allemaal in en om D´n Bellefleur.

Ontdekkingsreis op maat

Voor iedere leeftijdsgroep is het Scoutingprogramma op maat gemaakt. Bij de Welpen Meisjes leer je van alles en het is nog leuk ook... reken daar maar op!

Weekend en kamp

De Welpen Meisjes gaan een keer per jaar op weekend en in de eerste week van de zomervakantie op kamp! Dan slapen ze met z’n allen in een clubhuis of het gebouw van een andere Scoutinggroep. Ze leren elkaar goed kennen en beleven extra speciale avonturen. Misschien is er wel een groot kampvuur…

Het leidingteam

Hieronder zal de leiding zich alvast even voorstellen.

Sanne

Joehooee! Ik ben Sanne Woestenberg en ik ben leiding bij de welpenmeiden. Ik ben 27 jaar en woon in sinds kort in Esbeek. Iedere week probeer ik samen met de andere leiding een zo gaaf mogelijk programma neer te zetten bij Scouting. Ik houd van spelletjes spelen, gek doen en plezier maken. Ik ben actief op heel veel plekken. Zo werk ik bij het logeerhuis van Vincentius in Udenhout, waar kinderen met een beperking komen logeren. Daarnaast geef ik part time les op basisscholen vanuit ANWB Streetwise. . Verder breng ik graag tijd door met mijn man, hond en vrienden.

Elke

Mijn naam is Elke de Vries, ik ben 26 jaar en sinds 2013 leiding bij de Welpen meiden. Scouting was voor mij een hele nieuwe ervaring. Zelf heb ik namelijk als kind nooit bij Scouting gezeten. Het is leuk om te zien dat kinderen op een speelse wijze, steeds een beetje zelfstandiger worden en ik ben blij dat ik leiding ben van zo'n leuke, enthousiaste groep meiden. Bovendien is het ook erg prettig om deel uit te maken van een gemotiveerde, enthousiaste club vrijwilligers die iedere week weer tijd en energie stoppen in onze vereniging. Buiten de leiding van Welpen meiden ben ik ook nog actief in andere commissies. Zelf ben ik onlangs afgestudeerd in Bestuurskunde en Overheidsmanagement en in mijn vrije tijd heb ik een leuk bijbaantje, kook ik graag en doe ik graag gezellige dingen met vrienden.

Mathijs

Hallo ik ben Mathijs. Ik ben 21 jaar en ik ben al vanaf de bevers lid bij scouting. Naast leiding bij de welpenmeiden ben ik ook nog lid bij de Pivo`s. Ik werk bij VSB in Diessen.

Ireen

Ik ben Ireen Heuvelmans en ben geboren op 24 september 1996 in Hilvarenbeek. Later ben ik verhuist naar Biest-Houtakker, waar ik op JongNederland gezeten heb. Een soort scouting, alleen dan voor een kleiner gemeenschap. Sinds 2014 ben ik actief als leidster van de Welpen meiden en ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Op dit moment studeer ik aan de HAS hogeschool als toegepaste bioloog. Ik ben graag onder de mensen en op mijn werk als valkenier. Het gaafste wat ik tot nu toe mee heb mogen maken met scouting is natuurlijk het zomerkamp!

Mart

Hoi ik ben Mart ik ben 19 jaar oud. Ik ben nu anderhalf jaar leiding bij de welpen meiden en al sinds de bevers zelf lid bij de scouting en zit nu bij de pivo's. Ik doe een studie als meubelmaker

Iets voor jou?

Ben je 8, 9, 10 of 11 jaar en heb je interesse?? Kom gerust een keer kijken! Dat kost niks. Misschien zie je nog bekenden, wat in de groep komen meisjes van verschillende scholen. Na vier keer kijken kies je zelf of jij ook een Echte Welp wilt worden!