Even voorstellen: de Bevers (2)

Op zaterdagochtend geen zwemles of kaboutervoetbal? Wil je allerlei verschillende leuke dingen doen? Dan zijn de Bevers iets voor jou! Van 10.30 tot 12.00 kun je spelen met Bas Bos , rennen, knutselen met Keet kleur, zingen met Fleur, bouwen en natuurlijk vrienden maken! De leiding bedenkt elke week een leuk programma voor de jongens en meisjes van de Bevers, en als het even kan, doen ze zelf ook mee! Professor Plof en Sterre Strooom nemen jullie mee op de leukste avonturen! Alle figuren bij de Bevers zijn fictief en worden geprojecteerd door de groepsleiding. Ieder karakter heeft zijn eigen specialiteit. Op deze manier leren alle Bevers nieuwe dingen samen met Fleur, Mr. Plof en Bas Bos. Soms gaan ze zelfs mee een heel weekend mee! 

 

Weekendkampen

De bevers gaan twee keer per jaar op weekendkamp. Gezellig in D'n Bellefleur. Samen een heel weekend lang allerlei hele leuke dingen doen in een bepaald thema. En natuurlijk samen slapen. Gaaf he!?

De leiding

De beverleiding bestaat uit Stan Wiercx, Matthijs Wijnhoven, Cathlynn Haans en Jessica Castle. 

Samen maken ze iedere week weer een zo leuk mogelijk programma.

Hier stellen ze zich allemaal kort voor:

Cathlynn

Hoi! Mijn naam is Cathlyn Haans en ik ben sinds 2015 met erg veel plezier leiding bij de Bevers. Ik ben 20 jaar, woon in Hilvarenbeek en ben studente Social Work bij Avans in s'-Hertogenbosch. Hiernaast  heb ik een bijbaantje bij een supermarkt. Ik heb zelf als kind ook bij scouting gezeten. Ik ben begonnen bij de welpen meiden en zit nu ook nog bij de pivo's.Het allerleukste aan leiding zijn bij de Bevers zijn toch wel de kampen. Het is erg tof om te zien dat de Bevers veel plezier beleven aan de dingetjes die wij, de leiding, organiseren. Ook blijven het buitenspelen, knutselen en insigne's behalen ook erg leuk!

Stan

Mijn naam is Stan Wiercx en ik ben leiding bij de Bevers sinds 2016

Ik woon in Hilvarenbeek en ik studeer chemie in Eindhoven

zelf zit ik al 15 jaar op scouting. Nu ben ik lid van de Pivo's. 
Het leukste aan leiding zijn vind ik om te zorgen dat ieder kind veel plezier kan maken en daarbij ook leert om sociaal om te gaan met hun groepsgenoten.
 
Matthijs 
Ik ben Matthijs Wijnhoven en ik ben geboren op 12 juni 1997. 
Ik werk bij Kookgenoten in Hilvarenbeek als kok. 
Sinds afgelopen zomer ben ik leiding bij de Bevers. Ik wilde graag leiding worden en ben een keer gaan kijken bij de Bever en dat vond ik erg leuk. Als kind heb ik zelf bij de welpen, Zeeverkenners en Wilde Vaart gezeten en nu zit ik nog bij de Pivo's. 
Elke zaterdag vind ik het erg gezellig met de kinderen en alle leiding. 
 

Nieuwsgierig?

Ben je 5, 6 of 7 jaar en lijkt het je leuk om ook een keer samen met de andere bevers er een super leuke ochtend van te maken?? Kom gerust een keer kijken! Dat kost niks. Na vier keer kijken kies je zelf of jij ook een Echte Bever wilt worden!