Biks Oranje Fist 2022

Woensdag 27 april is het Biks Oranje Fist, met de Grote Loterij van Scouting Hilvarenbeek. Binnenkort gaan de leden weer langs de deuren met de lootjes. Door zo veel mogelijk lotjes te verkopen kan ook de groep een mooie prijs ontvangen.

Doe ook mee met de HilvarenBake-Off !!  Maak een taart en win!
Een vakkundige jury zal de taarten beoordelen!

We staan met de BOF op de Vrijthof met diverse activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er spelletjes, terwijl de ouders worden geamuseerd door muziek en het Rad van Avontuur. Onder het genot van een drankje..

Ook is er een kindervrijmarkt, voor en door kinderen, deze is voor het gemeentehuis. Kom gerust een plekje uitzoeken om je (oude)speelgoed uit te stallen.

Het feest start om 13u, om 17u is de uitreiking van de Grote Loterij, hierna speelt de band nog door en we sluiten om 18u de BOF weer af.