#ikscoutthuis

Vanuit thuis kunnen we ook diverse scouting activiteiten doen. De verschillende speltakken maken zelf diverse spelletjes die zowel online als offline zijn uit te voeren.

Voor onze leiding en voor de kinderen is het ook helemaal nieuw, maar gelukkig zijn we heel creatief. Via Zoom, Skype, Whatsapp, of via doe-opdrachten proberen we toch als scouting het thuisblijven zo leuk mogelijk te maken.

Vanuit onze site kun je een poster met “Ik Scout Thuis” download. Print deze uit, kleur of versier deze, en hang deze op het raam zodat iedereen deze kan zien.

Poster 'Ik Scout Thuis'

Ei gemaakt door Daan van de Wilde Vaart, als ontwerp voor een echt chocolade ei.

Geen tijd om te tekenen maar je wilt wel laten zien dat je thuis aan met Scouting bezig bent. Print dan de gekleurde versies:

Poster 'Ik Scout Thuis' - Blauw

Poster 'Ik Scout Thuis' - Groen