Biks Oranje Fist 2020

Met het Biks Oranje Fist, op Koningsdag, staan we normaal gesproken op de Vrijthof. Dit gaat ivm de maatregelen dit jaar niet door. Ook de Grote Loterij, waarvan de winnaars met de BOF bekend werden gemaakt, is uitgesteld. Dit vinden we ook heel jammer voor alle potentiële winnaars. Voor onze Scoutinggroep is dit ook altijd een mooie financiële actie.

Al een aantal jaar organiseert Scouting Hilvarenbeek voor de Gemeente Hilvarenbeek de Koningsdag. Dit is een feest voor Jong en oud op de Vrijthof in Hilvarenbeek.

Voor de jeugd is er dan een spel ronden en de ouderen kunnen onder het genot van een drankje genieten van de muziek. Tijdens de BOF wordt ook de winnaar van de Grote Loterij bekend gemaakt.