Biks Oranje Fist 2019

Zaterdag 27 april is het Biks Oranje Fist, met de Grote Loterij van Scouting Hilvarenbeek. Binnenkort gaan de leden weer langs de deuren met de lootjes. Door zo veel mogelijk lotjes te verkopen kan ook de groep een mooie prijs ontvangen.

We staan met de BOF op de Vrijthof met diverse activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er spelletjes, terwijl de ouders worden geamuseerd door muziek en het Rad van Avontuur. Onder het genot van een drankje van De Roos

Ook is er een kindervrijmarkt, voor en door kinderen, deze is voor het gemeentehuis. Kom gerust een plekje uitzoeken om je (oude)speelgoed uit te stallen.

Het feest start om 13u, om 17u is de uitreiking van de Grote Loterij, hierna speelt de band nog door en we sluiten om 19u de BOF weer af.

Muziekprogramma

• 13u Van Wijnhovens