Scouting 75 jaar jong

In 2020 bestaat Scouting Hilvarenbeek 75 jaar, dit willen we groots gaan vieren. We zijn van plan diverse activiteiten voor onze leden te organiseren. Het wordt een groot feest ūüéČ. In het seizoen van 2020-2021 starten we dit met het gezamenlijk weekend in September 2020.

In 1985 hadden we een revue voor het 40 jaar bestaan van Scouting Hilvarenbeek in de Elckerlyc. 5 jaar later zijn we begonnen met geld in te zamelen voor de Bellefleur, het Huidige Scouting Gebouw, via diverse acties: Tour d'n Bukkum, diners, diensten veiling, koekjes verkopen, duivenwedstrijd, etc.

Iedere 5 jaar houden we een gezamenlijk weekend, in plaats van een buitendag, als start voor het seizoen. De laatste keer (2015) was dit in Gilze, toen bestonden we 70 jaar. We waren toen allemaal ridders.

Wat we in 2020 en 2021 gaan doen wordt op dit moment hard aan gewerkt. We zijn bezig om het foto archief door te bladeren, en achter de verhalen van de foto's te komen. Via de nieuwsbrief, site, Facebook, Instagram en Twitter houden we jullie op de hoogte.

Hierbij een opsomming van afgelopen jaren:
70 (2015) Gilze, Ridders
65 (2010)¬†Oirschot, Asterix en Obelix,¬†Jan Gommers als¬†Hero√Įx
60 (2005) Oirschot, Piraten, met de boot
55 (2000) Oirschot, Indianen
50 (1995) Gilze, Olympische spelen. Yell van Jan Smeijers, en het bord in grote zaal, ook weer met een revue
45 (1990) Oirschot, Circus, geld inzamelen voor nieuw gebouw
40 (1985) Diessen, revue in de Elckerlyc

Heb jij nog informatie die misschien kunnen gebruiken, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.