Fiepenbal 2019

Het hoogtepunt van Scoutingcarnaval is natuurlijk het Fiepenbal. Het Fiepenbal is een verkleedfeest waar alle jeugdleden van de Scouting op af komen en gezellig samen carnaval inluiden.

De Bevers, Welpen, Gidsen en Verkenners mogen allemaal komen dansen op vrijdag 1 maart. Er komt een speciale scouting DJ.

Dit jaar is het een hele bijzondere editie, want het bal is niet op het Scoutinggebouw maar op een andere mooie feestlocatie! Namelijk; De Box in Hilvarenbeek. We pakken dit jaar flink uit, dus kom zeker kijken. Er is voor elke speltak ook een leuke extra activiteit, meer informatie hierover staat op de uitnodiging die alle leden mee krijgen naar huis.

Doe goed je best op je outfit, want er is ook een prijs voor degene die het mooist verkleed is!

Het Fiepenbal is niet het enige carnavalleske waar de Scouting aan mee doet. Je kunt ons ook tegenkomen in de optocht op Zondag. En niet zomaar, nee met onze overheerlijke oliebollen! Onze vrijwilligers verkopen warme, verse oliebollen, je hoeft alleen maar aan een scoutingjasje te trekken!

Alaaf, Jonne leiding welpen jongens