Poetsclub

We zijn opzoek naar enthousiaste ouders die onze leiding wil ondersteunen bij het poetsen. De leiding is vaak druk bezig, naast het groep draaien, met het voorbereiden of nabespreken van activiteiten. Er wordt wel geveegd en spullen worden opgeruimd, maar er is vaak geen tijd om het hok grondig schoon te maken. Het komt dan wel eens voor, dat er in hoeken wat spinnenwebben hangen, dit is niet heel netjes.

Eens in de zoveel tijd gaan we wat grondiger door het gebouw, om deze er weer schoon uit te laten zien. Deze werkzaamheden worden nu uitgevoerd door de leiding, maar ook door andere vrijwilligers (bijvoorbeeld met NL-Doet)

Het is eigenlijk de bedoeling dat het gebouw er altijd goed uit ziet. Dat onze jeugdleden altijd in een schoon gebouw hun activiteiten kunnen doen. We willen in eerste instantie inventariseren wie er wil helpen en gaan dan een planning maken. We proberen dan met kleinere groepjes eens in de zoveel weken bij elkaar te komen, waarbij ouders 1x per 6 weken een keer langs komen.

Wij zorgen voor de poetsspullen, instructies, en zullen zelf ook helpen waar mogelijk. Het zijn de schoonmaak werkzaamheden op de begaande grond van het gebouw: keuken, activiteitenhokken van de jeugd groepen, gang beneden en de zaal.

Wil je meer informatie en/of wil je meehelpen stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen snel contact op.