Rabobank Clubkas Campagne

Wij doen ook mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Van 2 tot 14 oktober kunnen leden van de Rabobank stemmen. Jou stem voor Scouting steunt onze groep. Wij zetten deze actie in op de toekomst.

Ons gebouw, Dun Bellefleur, heeft van tijd tot tijd wat onderhoud nodig. Dat doen we al regelmatig, maar hiervoor is wel wat financiële ondersteuning nodig.

Stemmen is heel eenvoudig. Heb je een brief met je persoonlijke stemcode ontvangen? Ga dan naar: https://www.clubkascampagne.nl/

Het gebouw is in 1992 geplaatst met hulp van heel veel vrijwilligers en middelen die zijn aangedragen door bedrijven en financiële acties van onze leden. We zijn heel blij met het gebouw, die onderdak brengt voor alle groepen van onze Scoutinggroep.

We hebben een Klusclub die bestaat uit oudleden, leiding en andere die willen helpen. Ze doen kleine klusjes, zoals lichtbakken vervangen, schilderen of grotere klussen het renoveren van de verouderde toiletblokken en keuken (2011). We proberen het gebouw zo te onderhouden zodat deze jaren mee kan.

Ben je nog geen lid van de Rabobank, aanmelden via: www.rabobank.nl/leden