Jota/Joti 2018

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse world jamboree. Voor ons beter bekend als de Jota/Joti. Lang geleden kwamen alle scouts tijdens de world jamboree samen om verhalen te delen. Inmiddels is scouting te groot en te verspreid geworden om ieder jaar samen te komen. Om deze oude traditie toch in stand te houden is de.scouting de radio (en later het internet) gaan gebruiken om in contact te blijven. Jamboree on the air en Jamboree on the internet. Jota en Joti.

Dit jaar doet Scouting Hilvarenbeek weer mee, en dit  jaar gaat de Jota/Joti verder dan ooit tevoren. Het thema dit jaar is namelijk: Expedite Cosmos. In dit thema zijn er tijdens het Jota/Joti weekend weer verschillende leuke programma's te beleven.

De indeling van het weekend is als volgt:

Vrijdag:

-20:00 tot 00:00 Wilde Vaart programma