BOF 2018

Vrijdag 27 april, op Koningsdag vond ons jaarlijkse spektakel het Biks Oranje Fist weer plaats op de Vrijthof in Hilvarenbeek. Een dag die in het teken staat van de kindervrijmarkt, vermaak, diverse activiteiten, schitterende prijzen en vooral veel gezelligheid.

Het Biks Oranje Fist is een evenement wat jaarlijks door de vrijwilligers van Scouting Hilvarenbeek wordt georganiseerd in samenwerking met de Roos. De hele dag door waren er diverse actviteiten te beleven voor jong en oud: kinderen konden hun oude spulletjes op de kindervrijmarkt verkopen, je kon spelletjes spelen, er werden heerlijke poffertjes gebakken door onze enige echte Gidsen en ouders konden ook dit jaar weer genieten van een muziek verzorgt door de band ‘Let’s go Banana’s’ onder het genot van een drankje van de Roos. De hele dag door konden mensen prijzen winnen gedurende onze ‘kleine loterij’. Prijzen die allen gesponsord zijn door de Bikse ondernemers.

Traditiegetrouw werd de dag afgesloten met de uitslag van de ‘grote loterij’. Alle leden van Scouting Hilvarenbeek zijn de weken voorafgaand aan de BOF langs de deuren geweest om loten te verkopen. De opbrengst van deze loterij komt geheel ten goede aan onze mooie club. Natuurlijk waren de prijzen ook niet mis. De hoofdprijs bestond namelijk uit een bon van de JUMBO t.w.v. € 250-,. Wie wil dat nou niet winnen?!

Het was een erg geslaagde dag. Het weer zat, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, erg mee. Het was heerlijk, de zon scheen, de sfeer was goed en er was genoeg volk op de been. Kortom: een dag om niet zomaar weer te vergeten. De organisatie wil bij deze iedereen bedanken die zijn bijdrage aan deze leuke dag heeft geleverd. Jammer dat we nu weer een jaar moeten wachten tot Koningsdag. Maar zoals Scouting betaamt: het hele jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd, dus genoeg om naar uit te kijken ☺
Tot volgend jaar!