NLdoet 2018

Sinds jaar en dag wordt NLdoet georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds. Ook Scouting Hilvarenbeek doet dit jaar weer mee, dus dé perfecte mogelijkheid om de ‘handjes uit de mouwen te steken’ voor deze prachtige club.

Al de nodige jaren op rij, doet Scouting Hilvarenbeek mee met NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en daarom een topgelegenheid om betrokkenheid te uiten voor de club waar je hart ligt. Scouting kent natuurlijk een legio aan enthousiaste vrijwilligers die zich iedere week met hart en ziel inzetten, om een geweldig programma voor de kinderen neer te zetten.

Gedurende het jaar worden er natuurlijk ook nog andere activiteiten door de vrijwilligers van scouting georganiseerd, zoals: de Buitendag, de Opendag, Oliebollenverkoop met Kerst, Oudjaar en Carnaval, het Fiepenbal, het Biks Oranje Fist en natuurlijk de onvergetelijke zomerkampen.

Ook het gebouw en de tuin vergt de nodige onderhoud, waar wij als club 10 maart alle hulp bij kunnen gebruiken. Zet het in je agenda! Dus mocht je zoon en/of dochter lid of geen lid zijn: trommel de hele familie op (opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden, vriendinnen, buurman, buurvrouw etc) om ons gezamenlijk een handje te komen helpen! Wij zijn er onwijs mee geholpen, het beloven leuke en gezellige dagen te worden en het is nooit verkeerd om iets voor zo’n mooie club als Scouting Hilvarenbeek over te hebben en…. vele handen maken licht werk!

Mocht je interesse hebben dan zou ik jullie graag willen verzoeken om je op te geven via de website van NL Doet: https://www.nldoet.nl/klus/35688

Wij zien jullie hopelijk allemaal 10 maart.

Tot dan!!!