Weekenden 2018

Iedere groep gaat er wel minstens 1x per jaar met hun groep er een weekend tussenuit. Per groep zijn de activiteiten van het weekend afgestemd op hun leeftijds categorie. De meeste leiding zijn zelf ook wel eens als jeugd lid mee geweest en vinden het super leuk om zelf een weekend te organiseren.

Om een beetje een idee te krijgen hebben we de afgelopen weekenden even samengevat. Wilde Vaart, Zeeverkenners, Gidsen en Pivo's.

Er zijn ook nog wat weekenden van andere groepen die er nog aan komen. Van deze weekenden heb je van jullie leiding een uitnodiging ontvangen (of komt er aan).

Komende weekenden

Bevers: Vrijdag 23 februari t/m zondag 25 februari
Welpen Jongens: Vrijdag 16 maart t/m zondag 18 maart
Welpen Meiden: Vrijdag 23 maart t/m zondag 25 maart
RSW (scouts): 13-15 April
Zeeverkenners: zeilweekend, 26 - 27 mei

Wilde Vaart
9 en 10 december
De wilde vaart hebben met hun weekend overnacht in een leegstaand kantoorpand. Het was te koud om buiten een tentje op te zetten. De sneeuw heeft de pret niet gedrukt. Ze zijn er dan ook met de bus naar toe gegaan. Het was super gezellig. En zondag gingen ze boulderen (rotsblok klimmen)

Zeeverkenners en Gidsen
19 t/m 21 januari
De zeeverkenners en gidsen hadden samen met de scouts uit Moergestel een Buurman en Buurman weekend. Het is voor het eerst sinds tijden dat ze samen een weekend hebben georganiseerd. Deze begon vrijdag met een frikadellen tocht. 's Avonds sliepen ze met z'n alle in een tent. Zaterdag zijn ze naar Alphen gelopen. Ze hebben flink doorgelopen, het was een lange tocht. In Alphen aangekomen, hebben ze zelf hun prakkie gemaakt. 's Avonds bij het kampvuur was er nog een nachtspel. Zondag's hebben ze met z'n alle nog gezwommen om het weekend af te sluiten.

Pivo's
27 t/m 29 oktober
Ook onze Pivo's gaan er wel eens tussen uit. De mannen en vrouwen van deze groep zijn wel oud genoeg om dit zelf te organiseren. Ze zijn dan ook naar Nijmegen geweest en hebben daar een culturele tocht door Nijmegen gehouden, deze werd afgesloten door een duik in het zwembad. Zondags moesten ze hun energie kwijt, en zijn ze gaan motorcrossen op elektrische motoren.